fredag, augusti 07, 2009

Turister och tävling

Igår var vi turister på Mårbacka vi gick aldrig in men tittade ute och passade på att fika.
Det blev även köpt Selma Lagerlöv The som var riktigt gott
Turisterna: Richard, Emi (i superman position) Chris och Sandra


På väg till Mårbacka så såg vi denna skylt:

Så på vägen tillbaka kunde vi inte låta bli än att ta en bild :D Det intressanta var att ungefär en kilometer ut så såg det ut som fält och där bakom sen låg skogen.

Väl hemma från Mårbacka så var det en trött dotter och mor... så de passade på att vila lite. Sandra var snabbt framme med kameran.

Vi har försökt få lite bra bilder på hundarna men tja inte riktigt fått till det men ja Izzy har fastnat en del ialla fall och är riktigt söt (ja i verkligheten också).

Ilia hon har fastnat faktiskt dock har det varit lite värre med de andra tjejerna. Fast tittar ni på www.crazytindra.se så är där lite agilty bilder på Tindra och Ilia.


Idag har Tindra och Sirkka deltagit i Working test. Det har varit en varm dag och Matte hon var lite hm tveksam till hur det skulle gå för lilla Sirkka som anser sig ha bäbis och allting. Men med facit på hand så gick det bra. Alla hjärncellerna var inte på plats men det var helt klart godkänt under de förutsättningarna. Vi har inte hunnit träna allt för mycket och ja som sagt hjärncellerna. Totalt fick hon ihop 66 poäng.
Ruta 1 - en enkel markering m skott och sedan ett linjetag - 15 poäng
Sirkka letade först framför en gran när den hade hamnat bakom och sedan kom hon fint in men lämnade inte markeringen i handen. Linjetaget fixade hon utmärkt.
Ruta 2 - två enkel markeringar - 17 poäng
Det var fotgåendet som nog drog ner poängen för hon var snabbt ut och snabbt in och lämnade i handen.

Ruta 3 - Linjetag - 6 poäng
Här hade Sirkka kortslutning!! Hon gick ut ca 6 meter rakt ut och upptäckte markeringen runt stubben och tyckte det såg helmysko ut. Tog in henne igen och skickade henne igen gick ut bra men virrade till det lite för sig. Dock kom Dummien in i handen. Domaren ansåg att hon hade potential att bli duktig.
Ruta 4 - två enkel markeringar på vatten - 15 poäng
Här var det nog lite fotgående också som ställdet till det samt att hon hade bråttom i vattnet men matte fick stopp på henne. Sen lämnade hon inte direkt i handen utan la ner dummien och skakade innan den lämnades i handen.

Ruta 5 - Sök i och vid vatten (lervälling) - 13 poäng
Här var Sirkkas hjärna överkokt efter en lång dag. 2 dummies kom in men hon hade mycket spring i benen och kopplade inte på nosen riktigt.

På det stora hela så var hon duktig vår lilla Dobbie - med mer och rätt träning samt lite bätte kontakt mellan hjärncellerna så kan hon nog få till det.

Nä nu är det dags att börja förbereda grillningen inför kvällen.

Posted by Picasa

2 kommentarer:

Tina sa...

Så fina ni är när ni ligger och vilar, ser sååå mysigt ut.. =)

JOS sa...

Härligt att ni har haft det bra!
Skönt att ha er hemma igen!
Har saknat er.
Kramar