måndag, november 09, 2009

Trist och tråkigt...

Ja det är det idag tyvärr. Trist och tråkigt väder och ännu mer trist och tråkigt är att Sirkka fått Kennelhosta :(
Lilla snäckan hostar och hostar slem - hon ligger mer än gärna framför brasan och värmer sig och i natt kröp hon in under täcket för att värma sig. Hon är hyfsat piggelin dock så ja det är bara låta det försvinna av sig själv med hjälp av mycket vila.

Emi är snorig och också lite trötter vilket mamma också är. Pappan han har jobbat natt nu sedan i fredags så när han väl kommer hem efter skolan idag så är väl familjen supertrött fulltalig.

Vad har då hänt sedan sist?

Jo mamma/matte har börjat jobba och skall nu jobba en dag i veckan - dock blir det inte riktigt så när det är viktiga möten och så där som är på flera dagar så måste ju matte planera sitt jobbande.

Vi har haft lite besök av andra mammor och barn - när vi hade ett mamma-barn-tupperware-party här hemma. Tyvärr kunde inte alla komma men det lär komma fler gånger tror vi för det var trevligt. Tack ni som kom och det var jätte trevligt.



Mamma/matte har varit i väg på apportering och eftersökskurs och hjälpt till. Ilia fick följa med då det var för Labbe-klubben så var hon ett annorlunda inslag så att säga ;) men det gick utmärkt. Duktiga elever och Ilia uppförde sig utmärkt!! Dock fick hon hälsa på ledaren innan hon kunde koncentrera sig för hon blev såååå glad över att träffa honom :D

Vi har haft besök av farmor och farfar den dagen mamma jobba så passade de Emi vilket gick mer än utmärkt. Emi fick fin klänning, en kappa, en björnmössa och två stora gosedjur.




Igår var mamma/matte och Emi in till Malmö valputställning för att titta syskonbarnen. Spännande tyckte Emi och där var ju röda hundar att titta på ;) vilket var toppen. För säkerhet skull så sparade hon skratten till idag och för Sirkka. För ja Emi blir såå glad när hon ser Sirkka vissa gånger så hon skrattar så gott.

I övrigt så har julplaneringen påbörjats - jepp tro det eller ej men mamma/matte har nog helt tappat förståndet ;) för annars brukar hon säga inget om julen förre min födelsedag. Men ja i år blir det ju en speciel jul!! Så nu är det planering som krävs.

Kramizar och nospuffar

2 kommentarer:

Petra sa...

Hejsan

Det var roligt att träffa dig igår...Vi ses ju snart igen och hoppas att sirkka är frisk från kennelhostan då :) Kram

Johanna sa...

Huff och huff för kennelhosta! Vi hade det för två månader sedan, hur tråkigt som helst. Lika mycket för mig som för hundarna, hur kul är det att gå på tur ensam...?

God bättring till Sirkka och så håller vi tummarna för att Ilia slipper undan.

Kram