söndag, augusti 17, 2008

Då kör vi!

Ja då har vi skaffat oss en blogg (igen - ja för vi har testat det tidigare också).

Har blivit så inspirerad av alla andra som är så duktiga på att blogga om vad som händer i deras liv och lite till.

Så vi ska försöka vara duktigare på att uppdatera bloggen och framför allt är det lättare att kunna logga in (på tex husses dator) när den "vanliga" datorn inte alls vill fungera.
Just nu är ett sådant tillfälle - vi håller ju på att få badrummet där uppe renoverat och elen har dragits om en del. Detta har resulterat att Mattes rum är fullt med saker som skall vara inne i badrummet sen (eller säljas, skänkas bort) samt att elen till eluttaget inte just nu är inkopplat.
Väntan med andra ord. Förhoppningsvis blir badrummet klart i veckan.

Sen blir det bara att ge sig på den nya klädkammaren! Först såga upp dörrhål, se till att det blir fina väggar och golv. Vårt "största" problem är att vi försöker hitta bra dörr och just nu lutar det emot skjutdörr ala garderobsskjutdörr. Allt för att spara plats.

Nähä vad händer egentligen i vårt liv då? Tja igår var vi och träffa Lotta, Nelli, Sippa och Dexter - de stora damerna (Ilia och Nelli) gick varsitt viltspår som Lotta lagt. Det gick ok för båda damerna men mer övning behövs helt klart. Så vi kommer fortsätta träffas och turas om att lägga spår! Skönt att hjälpas åt och att sporra och peppa varandra.
De små ja de träffades ;o) Sirkka försökte leka med Sippa och Dexter men de tycke hon var en stor och hemsk typ.

Nu ska vi hoppa i ytterkläderna, plocka ihop träningssaker och bege oss till Tvedöra för att träffa Sandra, Tindra, Elin och Chilli för lite spontanträning (We like).

Kramizar och nospuffar

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul! Jag kanske kan lära mig ett och annat om hundar :-)

Kram kram