måndag, augusti 25, 2008

Då var det snart dags

... dags för att låta kursverksamheten börja.
Låta en ny vecka sätta fart med allt vad det innbär.
Låta det nya badrummet bli klart och för oss att fortsätta med klädkammaren och de lösningar vi kommer på eller klurar ut.

Sedan Matte kom hem från Gotland har det hunnits med lite viltspår för Ilia. Dels i fredags eftermiddag när Lotta och Nelli kom och gjorde oss sällskap - De var så duktiga tjejerna. Så nästa utmaning var att gå spår som lades i lördags kväll (i ösregn!!) och sedan gå det i dag på morgonen. Det hade regnat en hel del så det var spännande att som om tjejerna fixade det. Med vissa besvär klarade båda två av det och vi fick lite nya infallsvinklar på hur vi ska lägga spår/spåren. Så övning ger färdighet och ja vem vet snart kanske vi vågar (känner oss färdiga) anmäla till prov också.

En liten Kalle-kanin var på besök i trädgården i fredags kväll och Sirkka fick hälsa på honom - men ja när hon blev för uppjagad så var det säkrast att se till att hon lugna ner sig så då blev det inte mycket mer..... för henne. Ilia fick också hälsa lite på honom och det gick utmärkt, inga krångligheter här inte... utan snabbt bort titta på den och sen -Åh den ska matte ha.....

Ja vad innbär då den nya orörda veckan vi har framför oss?
Ja Sirkka ska börja valpkurs på tisdag och sen börjar Ilia Kantarellsökskurs. Ut över det blir det lite mer viltspår för Ilia och introduktion för Sirkka med det... hon har provat på lite innan men nu ska vi se om det inte kan bli lite mer allvar av det. Där emot så verkar hon fortfarande ha lite ont i sitt ben så det får var lite försiktigt.

Nä dags för sista kvällsrundan innan sängen.

Kramizar och nospuffar

Inga kommentarer: