måndag, maj 18, 2009

Smått och gott


Ja för att för driva tiden har då Matte sysselsatt sin ibland onda händer med nedanstående!


Det har blivit några dammsugare, mini Cupcakes och nu har de utökats till ballerinakex och singoalla kex också.
Nu verkar hon hålla på med något vitt som skulle se ut som en tårta. Det trista är att vi får inte smaka på delikatesserna.

En filt till bebisen har också tagit form 100 st mormorsrutor är virkade och sedan virkade ihop för att till sist få en kant runt sig.

Ja vad gör då vi medan matte pysslar? Tja Sirkka hon har sina projekt i trädgården - en hortensia fattas, ja den är inte på sin plats och hm ja den har nog fått flyttat till bättre plats enligt henne.
Ilia hon ja hon ser till så att inga katter kommer ut ur huset och att matte sköter sig. Att hjälpa matte plocka upp saker är ett utmärkt sätt att hålla koll på henne enligt Ilia.

Sirkka hon har börjat löpa och är totalt värdelös på att städa efter sig så här ser ut som stockholms blodbad. Vi tar en dag i taget och ser vad som kommer ut av detta. Men tanken på att prova tikskydd finns där.... Ja Husse är ju inte hemma hela dagarna och matte har lite svårt att nå sina tår och golvet ;o)
Posted by Picasa

På begäran från Åsa så kommer här bild på vagnen!

Det blev en trehjuling som vi ska försöka komplettera med en fyrhjuling som kan vara mer "skogstålig" osv.


1 kommentar:

Åsa o Piper sa...

SNYGG!! :D
Efterhand kommer man ju på hur en vagn helst skulle varit konstruerad för att tillgodose alla krav man har... (Vi köpte en ny efter 6 mån..)
Det kanske vore en marknad att slå sig in på, vagnkonstruktör...
Annars hade ju både jag och Wronkan hittat den mest ultimata, i alla fall då... ;)

Ha det gott!
Kram