söndag, maj 24, 2009

Välkommen hem....

Ja det säger vi till Izzy!!

Ja vi har inte fått träffa henne ännu för matte trodde vi skulle vara för "otrevliga" precis som om vi skulle vara det.... vi skulle ju bara visa var skåpet ska stå.
Fast Tindra verkade visa lite lite att allt köper jag då rakt inte :)
De är rätt lika va??
Posted by Picasa

Matte luktade såååå gott när hon kom hem i lördags tyckte Sirkka och hon ja skulle nog kunnat sova med kläderna som lukta Izzy. Ilia där emot var lite mer "förståndig" och insåg att uj det där luktar valp...

Sirkka hon har ju börjat löpa och det har inneburit en del... dels ser det ut som stockholms blodbad här hemma då hon är ruskigt dålig på att städa efter sig.
Sen har hon upptäckt att hon kan ta sig ut ur trädgården själv - hur har inte matte och husse listat ut ännu. Matte och husse trodde att dock hade gjort det och säkrade det stället ha ha ha lurade var de... så lurade så grannen kom hem med Sirkka för hon hade besökt dem i deras trädgård. Matte skämdes som tusan!

Dock fungerar hjärnkontoret lite grann för henne så det har blivit lite lite dummie-träning och ja sök gillar hon och markeringar funkar också. Linjetag var lite värre.

Dock har Ilia idag visat Sirkka vad det innebär när matte säger tack! Då skall man plocka upp lite olika saker så idag har det plockats upp: Nycklar, kammar, borstar, flaskor och burkar. 
Ilia vet ju hur det fungerar så hon bara gör så att säga men Sirkka fick tänka till lite och sen satte "tåget" igång... hjärnkontoret höll på att koka över men till sist fick hon till det och då gick det som på räls.

Nä nu är det kväll och matte som har fått något mysko virus i munnen ska nog försöka äta lite - vad är väl bara frågan. Bara igår och idag har hon nog druckit 2 liter nyponsoppa.  Fått i sig lite mat men  mer behövs nog. I Fredags fick Matte åka in till sjukhuset och sitta där några timmar innan dr sa att det nog var ngt virus men vilket var svårt att veta. Så nu sköljs munnen ytterligare av annat medel som är giftigt grönt och det verkar ju ha hjälpt efter som hon kan äta lite.

1 kommentar:

Erika sa...

Vilken sötnos!

Man kan få staket betalt av kommunen om man har rymningsbenägna barn. Det kanske gäller hundar med? Fast då måste Sirkka få en diagnos först ;-)

Krya på dig Matte.