måndag, juni 29, 2009

Tiden rusar iväg....


Ja då har jag hunnit bli 9 dagar! Tänk vad tiden går fort.


Mamma och pappa funderar och smakar fortfarande på mitt namn om det skall stavas Emi, Emmi/Emmy. Vi får se tydligen har man tid på sig att bestämma sånt, något med skatteverket och så där tydligen.Vad har då hänt under denna tiden? Tja 4 dagar fick vi tillbringa på usil avd 44 för mamma hon mådde inte så bra. Hon fick 2 påsar blod och ja behövder vila helt enkelt.
När vi väl kom hem så var morfar super snäll och hade lagat otroligt god mat (oxfilé, potatisgratäng och ädelostsås) till mamma och pappa. De njöt vill jag lova!!

Själv så fick jag modersmjölksersättning på flaska att äta - japp det är min huvudföda just nu faktiskt. MEN från och med idag så får jag faktiskt lite bröstmjölk också - det smakade inget vidare tyckte jag men jag fick i mig det. Mamma kan inte amma mig men vår underbart snälla granne hon har så mycket så det blir en liten slurk till mig också. Tänk att det finns så snälla människor!!

Jag har hunnit hälsa på min morfar, moster, faster, farmor och farfar samt "plast-moster" Sandra. Igår kom min mormor hit också och tänk hon var med när jag tog mitt första bad i baljan som vi fått ärva av My och Max. Till en början var det helt ok att bada enda till mamma fick pappa att hålla mig i vattnet istället då blev jag ARG!!

Idag då tja som sagt börjat äta lite bröstmjölk och en tant skall komma och hälsa på oss från BVC för att se om jag växt och väger mer osv.

Ilia och Sirkka då... ja vad ska jag säga om dem?! De är riktigt snälla faktiskt, tvättar gärna mig och igår när jag badat så tyckte Sirkka att det var ju hemskt vad blöt jag var i håret så hon slickade lite på håret och skakade sig - mamma/matte skrattade gott!
De håller koll på mig... behöver jag säga att de ligger vid vagnen eller vaggan när jag är där?
Sirkka hon är nog roligast... för hon hoppar upp i mamma och pappas säng och lägger sig för att bara titta på mig!!

Ilia den lilla olycksfågeln hon har varit hos veterinären med pappa/husse (ja de säger fel ibland här behöver jag säga det?) hennes sår har blivit inflammerat och nu är det antibiotika som gäller. TRIST tycker hon för hon vill busa och röra sig men ja det är bara att ta det lugnt för henne!

Nähä nu behövs det lite mat i kistan tror jag bestämt!!

Kramizar och nospuffar


1 kommentar:

Tina sa...

Så bra att du trivs lillan, ditt namn är mycket fint så mamma och pappa har valt ett bra tycker vi. Söt är du oxå, mer och mer lik mamma blir du, men man ser lite av pappisen oxå. Tråkigt med Ilia, hoppas hon blir bättre snart! Mira hon är på Spa hos "mormor" och "morfar" och trivs som fisken i vattnet. Hälsa mamma och pappa så gott..Kramizar