söndag, juli 12, 2009

Oj då

Tiden går alldeles för fort!!
Vi har hunnit med en del... vara på Ikea, biltema och lite andra affärer. Emi var igår eftermiddag/kväll på sin första fest iförd klänning som hon fått av farmor. Hon uppförde sig väl och vandrade från famn till famn faktiskt många som ville sniffar och gosa.

Vi har haft besök av Mamma/matte´s bästaste vän och barn vilket var toppen tyckte nog alla! De sov över här hos oss och ja Ilia och Sirkka ÄLSKAR Amelie för det innebär att leka och ha roligt! Dock har de ju fått göra det i portioner för Amelie ville gärna vara med Emi också.
Milla har också varit här och hälsat på oss vilket var toppen och fina saker fick Emi också.
Sirkka den lilla olyckskorpen hon har lyckats få en fästing så nu är det hm ja penicillin som gäller för henne - för området runt där den bitit var rejält rött och svullet. Vi får nog skaffa klippkort hos veterinären snart ;)
Men vi kan verkligen rekommendera våra veterinärer de är otroligt duktiga och trevliga. Nu har de semester och sa att nu får ni ta det lite lungt och inte göra er illa förrän 10 aug.

Det funkar att sova med pappa i soffan framför allt när det varit så ruskigt varmt ute.


att vara hos Alexander det fungera det med.


Amelie hon är nog den ultimata blivande hund och barnvakten :D
Hon bytte blöja (m hjälp), gav mat, körde vagn och ja var helt fantastiskt duktig


Och Sirkka älskade henne (som vanligt) Tänk att få busa massor och ändå få mysa ihop. Hos vem tror ni Sirkka sov den natten??

Posted by Picasa

2 kommentarer:

Tina sa...

Så mysigt ni verkar ha haft det! Alltid trevligt med besök, och lillan är lika söt som vanligt..Kram

Therese sa...

Hej :)
Hur går det med hundträningen? Väldigt längesedan du skrev något om den och det är ju det som jag är mest nyfiken att läsa om :)..

ha det gott,
/ Therese