måndag, juli 27, 2009

Övning ger färdighet...

Ja då har det tränats agility. Det var proffsträning då Linda ställde upp och kom med tips och trix samt såg till att hitta kombinationer mm som behövdes tränas på.

Sandra och Tindra fick mycket beröm och var duktiga tillsammans - där fanns potential för dem att bli duktiga om de ville fortsätta tävla. Chris och Ilia var också duktiga och ja Ilia tyckte det var toppen roligt så nu får väl matte se om de kan gå en kurs i just Agility.

Izzy och Sirkka fick passa bilen och tittade på från parkeringen och sedan fick de två "små" prova tunnel både en kort och en lång men vaddå de hade ju sett hur de stora hade gjort så det var ju ingenting ;o) busenkelt ju.

Bildbevis nedan på de "stora" övar.








Sirkka hon tycker att Emi ska leka också ;o) men det lär nog dröja tills Emi har fått koll på just hur man leker så som Sirkka vill.

Vi har även haft besök av morbror Roger och Molly vilket Sirkka tyckte var toppen för där var ju en som ville kela med henne och bara henne :D
Molly är Emi´s nästkusin och ska själv bli stora syster i januari så hon tränade lite på Emi att hålla samt att ge mat. Det gick alldeles utmärkt.
Posted by Picasa

Vi har börjat nedräkningen inför årets special... vi ser verkligen fram emot att träffa goa vänner som vi bara träffar en gång om året just vid specialen. Vi blev glada när vi också upptäckte att stugan vi hyr i år ligger enbart 40 meter från en sjö - så ja de där badtokarna lär ju hm ja exakt bada! Eller vad tror ni?

Nästa års special går då i Norberg så just nu pågår jakten på att hitta stuga som kan passa familjen Chronquist (jupp det heter vi allihopa nu) och familjen Steding (Brink). Så alla tips tar vi gärna emot och ja har någon en stuga i bakfickan som ni vill hyra ut säg till.

Nä nu kommer snart pappa/husse hem efter att ha handlat och det skall fixas kladdkaka så Emis morfar och mamma/mattes farfar kan komma upp och fika med oss.

Oj höll ju på att glömma!! Idag har det varit BVC-tid - Emi väger nu 4,4 och är 55 lång så hon har växt 1 cm i veckan. Ja för nu är hon ju fem veckor!!

Kramizar och nospuffar alla godingar

1 kommentar:

Erika sa...

Är hon bara fem veckor! Känns som det var längre sedan hon tittade ut.

Ni har fullt upp som vanligt. Undrar om Agility kunde vara något för Elvis och Elvira?... Nä, skulle inte ta och tro det. Det ska bli intressant att sitta på planet med dem. Vi har inte haft tid att öva, så vi har ingen färdighet i att sitta tysta och stilla i åtta timmar.

Kramar till hela högen, gammal som ung.