onsdag, augusti 25, 2010

Saknad

Oj oj oj ja tiden går fortare än fort och helt plötsligt är föräldraledigheten över! Vi saknar vår lilla goa Meja, sovmorgon och Emi saknar ett tag efter de åkt sina kusiner. Ja även mamman och pappan saknade att ha snyggingarna här. Vardagen börjar så sakta ta form utifrån vad det nu skall bli av det.

Semestern har varit och hösten har nog smygt sig på. Ja det blåser ute som värsta höststormen.

Idag var Emi med pappa sin första dag på förskolan och ja vad ska man säga? Förskoläraren sa det här blir nog inga problem för Emi sa HEJ och slängde sig i famnen på henne :D

Pappan har varit föräldraledig och mamman jobbar ju för utom de tre veckorna som var semester i sommar. De blev fyllda med det ena och det andra innan det var dags att åka ut på heden igen.

Dock har vi tråkigheter att meddela. Vår älskade goaste och lilla personlighet i hushållet har fått somna in. Hon somnade stilla i mattes famn och slipper nu ha ont mer.

1 kommentar:

Moma sa...

ja lilla kisse katten Meja!! Du har även bott här hos Moma när matte varit iväg på kurs, och jag glömmer aldrig när du försvann härifrån 2:a våningen!! Som vi letade,i lägenheten, alla skrymslen och vrån!! Vi visste att du gillade att krypa undan på de mest omöjliga ställen!!!
Så kom vi på balkongen!! Den inglasade som vi öppnade "LITE"!!!
Ve och fasa, ut och leta!!
Vilket vi gjorde!! Ingen Meja!!
Men när vi kom in genom porten så hörde vi svagt "mjau" OCH där under en barnvagn sitter Meja!! Gissa om det fanns tankar om skador,ett litet gott skrov mål kändes bäst att ge då för att se så allt var OK!!
Och det var det!!
Om jag har förståt rätt så har hon gjort fler rymnings försök efter detta, som också gott bra!!!
Saknad är du Meja, men den sista tiden mådde du inte bra, det gör du nu lilla kisse katten MEJA!!
Kramar till Emi och sTollar familjen!!! Tänker på er kram MOMA