söndag, september 12, 2010

Hallå hallå var tar tiden vägen?

Ja tiden den rusar iväg alltså. Vardagen har börjat trilla på med allt vad det innebär.
Emi har ju börjat förskolan och gillar helt klart det till och med så mycket så att idag (söndag) så gick hon och tog sin dagis-kasse sa hejdå och vinkade vid dörren, gick ut (ja den var öppen) bort till grinden och skulle helt klart gå till dagis.

Men det gick ju inte så det blev en tur ut i skogen med morfar och moma för svampplockning. Mycket trevlig tur som slutade i svampmacka till morfar, moma och mamman/matte.


Stövlar skall på


En liten cooling

Självklart var röding tjejerna med och Ilia såg till att några få kantareller hittades. Emi hon älskar hundkoppel och de fina halsbanden som Imke gjort. Så det är träning nu på hög nivå att ta av och på koppel men mest av allt vill Emi ha kopplen och halsbanden SJÄLV.
Det duger INTE med att träna på sin egen Atlas (stor mjukis hund) Nej det skall vara en riktig och bäst av alla är Sirkka enligt Emi.


3 kommentarer:

morbror jocke sa...

Hon är så galet söt..

Tack för en underbar fredag trist att det inte blev mer men det får vi se till att det snart blir =)

Kramar

Mormor sa...

Ja, ojoj!! Vad tiden går!!!
Och så mycket som har hänt,Snacka om att var KOLING:)!!Hade mer än gärna sett baksidan av denna lilla varelse!!! Säjer så mycket att man vill befrias från vissa saker,så kämpa på Emi och stollarna!!! Kramar

linus holmberg sa...

hon har blivit stor och sirrka är uthållig hoppas jag med emi. hon tar lite tid på sig med att ta av/på kopplet på sirrka, men en dag så kan hon det som rinnande vatten!