söndag, mars 22, 2009

Totalt slut

Japp det är vad ialla fall Matte är.

Fredag var en intensiv dag med städning och fejning - ja tro det eller ej men mattes rum är nästan helt tömt på lådor... hon har 2 mindre lådor kvar att tömma - hon rensade så det blev nog 3 svarta sopsäckar med skräp och 2 lådor som skall skänkas till bättre ändamål.

På kvällen kom Anina och Noah hit och vi åt mat och pratade hela kvällen tills vi upptäckte oj vi måste nog i säng... Lördagen var ju utställningsdagen för naken-Sirkka.
Körde in i god tid och hämtade upp L som gjorde oss sällskap. Många hundar och mycket folk. Det gick mer än utmärkt för Sirkkas bror Gibson som gick och blev bästa tollare - Grattis!!!

Sirkka som är naken ja nästan bikinikläd eller hm topless kanske ;) hon fick ett 1:a pris och blev reserv i juniorklassen med följande kritik:

" Typisk gänglig juniortik, mkt vackert huvud, välansatta öron, mörka ögon, bra käkar och bett, lagom halslängd, ngt öppna vinklar i fronten, stram rygg, bra muskulatur för åldern, kan få lite mera steglängd, idag urfälld päls!

Sirkka var ruskigt trött och Anina som visade henne gjorde ett jätte bra jobb och visade henne otroligt fint! Tusen tack Anina!!

Matte var ju super duktig och försökte hålla sig stilla med allt det onda hon har men tja gick väl si så där.
Väl hemma så kan vi väl säga som så att efter att ha hämtat Ilia så var det tre stycken som slocknade kl 19 - helt slut!!
Så idag blir det en stilla dag för matte hon ja vad ska vi säga en rollator kanske hade passat henne OM hon hade kunnat hålla i handtagen men händerna vill inte som hon vill... så tänk hur lång tid detta tog att skriva med klumpiga tassar.

Kramizar och nospuffar

1 kommentar:

torskblock sa...

permobil kanske är ett allternativ då? (hoppas vi inte)

Men kul att lopptussen vann..

Kram