torsdag, mars 26, 2009

1203 g

1203 g ja det väger vårt små "syskon" idag... Husse och matte har sett "den som gömmer sig i magen" idag men den gillar inte att vara med på bild direkt så det blev inga bra bilder alls. Husses dator krånglar så vi kan inte scanna in bilden heller ännu.
Allting såg normalt ut och inga konstigheter. Det blir kontroll om ca 4 veckor.

Tråkigt nog så har Coxy lämnat jordelivet. Våra varmaste tankar till Chris, Sandra och Tindra som är kvar här...

Vad har annars hänt? Ja matte har mått lite si så där och det blev ju inte bättre av att försäkrsingskassan strula med läkarintyget osv. Men det ordnar nog upp sig nu tack vare reuma i Lund. Så nu är matte hemma helt med oss för hon behöver ta det lugnt och vila mycket.

Igår var Sandra och Tindra här hos oss på dagen.. så roligt att "projekta" i trädgården tycker Sirkka och ja det är bara konstatera att Tindra är nog arbetsledaren som ser till att "projektet" blir utfört av Sirkka... för det är mest Sirkke-pirkk som är svart om nos och tassarna. De hitta nog ett gammalt nedgrävt ben tjejerna. Ilia låter dem sköta det där själv - vaddå när jag kan vara inne och hålla ett vakande öga på matte vad ska jag då göra ute med småglinen??
Sandra provade med klicker på Sirkka och ja hon måste tänka och det syns hur hon tänker också... Skönt att hon inte stressar upp sig utan hon mer sätter sig ner och funderar på hur hon skall lösa det hela. Ilia där emot hon varvar upp och piper och tassar rundor när hon inte riktigt vet hur hon skall lösa problemet.

Matte hon var för rolig här om dagen... hon tog ut en stol i dungen bakom huset och satte sig där med oss... sen slängde/tappade hon en massa små dummies som först Ilia fick leta reda på hela 5 stycken små och nog svåra att hitta för ja Sirkka kunde ju hjälpa till tyckte hon.
Sen blev det Sirkkas tur och Ilia tjurade för hon inte fick... men Sirkke-Pirkk hon var duktig hämtade och hämtade på markeringar som matte nog tyckte var lite svåra. Enkla enl Ilia men men... Sen fick hon testa gå på raklinje och tänk hon kunde det också fast vaddå sa Ilia du din lilla skit det var ju bara 25 m kanske...
Nä båda tjejerna var duktiga. Kom lite pip från Sirkka för hon ville vara med ju när Ilia gjorde saker.

Nähä nu skall vi hålla kväll här tror jag bestämt, även om husse skall iväg på ett möte.

Sett att det är ett antal som besöker oss varje dag så skriv gärna en kommentar...

Kramizar och nospuffar

2 kommentarer:

torskblock sa...

*skratt* ja dom är för goa.. Vi ska vara "barn" vakt på lördag.. kommer bilder i helgen.. ;)

kram

kajsa sa...

Mina cupcakes är ttill jobbet;) men nästa gång ska jag locka upp er:P