onsdag, september 16, 2009

FYND

Ja det har mamma/matte gjort idag! Ska vi säga att hon är SÅÅÅÅ nöjd ;)

Vi började dagen men en lååång promenad i Skrylle - dummies var med i vagnen så vi fick gjort lite linjetag, markeringar och ett sök. Ibland är hjärncellerna med hos Sirkka och ja det märks fort när hon får överslag. Pinnmölledammen har vattnet sjunkt undan rejält nu och den är riktigt täckt med näckrosor så där lär det inte bli att köra vatten. :(

Matte/mamma & Emi körde in till Malmö och Emmaus Björkå för att försköa hitta en åkpåse. Icke så nicke fanns där någon... dock blev det ett tyg enligt nedanstående bild.
Efter en del letande så kom vi fram till att det är ett 70 tals tyg från Ikea mao riktigt retro. Nu skall det "bara" hittas ett mönster på klänning och mamma/matte skall försöka sy. Det blev även annat tyg som förmodligen blir en tunika till mamman/matte ;)

Efter allt fyndandet - ja de kan verkligen rekommenderas att titta in där då och då för att just göra fynd. Så bar det av till Vellinge och sjukgymnasten med stort PLUS!!! Båda föräldrarna fick behandling - pappan är "klar" så att säga medan mamman/matte får fortsätta gå där ;).

Väl hemma sen så blev det bus och hopp och lek för de röda tjejern och Emi i babysittern. Sirkka väntar på att Emi skall lära sig att kasta saker för hon bär fram leksaker (sina leksaker) och lägger vid Emis fötter och väntar :D Snacka om att de kommer ha roligt när Emi väl kommer på hur man skall göra....

Nähä tidig kväll i kväll kanske?! Så vi kan få ut matte/mamma i skogen i morgon också.

Kramizar och nospuffar2 kommentarer:

Camilla sa...

Åh, det tyget hade jag också när jag var liten! Numera återfinns det som en kulpåse härhemma! Minnen! Kramar!

Lotta,Nelli & Sippa sa...

Åh,så fin bloggsidan blivit. Så roligt att det gick så bra på utställningen,Grattis!!
Vi ses...

Kram Lotta,Nelli & Sippa