onsdag, september 09, 2009

Låååång resa och party partyLänge sedan vi skrev nu..... det har hänt en hel del.

Besöket hos Linda, Andreas och Alice fick mamma göra själv för Emi hon blev snorig. Så pappa och hon var hemma i stället. Alice fick sina fina presenter och ärva en del kläder av Emi.

Vi har även träffat tvillingarna ytterligare en gång och de växer (även de) tänk vad tiden går fort. Mamma, morfar och Emi var iväg på barnloppis i Genarp den 29:e men de fyndade inget där tyvärr. På söndagen skulle vi haft fint besök från Billesholm men vi fick skjuta upp det då de var förkylda.
Mamma/matte har varit snäll och gått agilitykurs m Tindra och valpkurs m Izzy när Sandra och Chris inte kunde. Hon tyckte nog det var roligt att komma hemifrån lite ;)
Vi har varit på efterträff på MVC och alla magarna har blivit goa fina bebisar :D Tisdagar så skall vi försöka träffas men igår fick vi hoppa över :( förkylning.
Här har fixats en del presenter osv här hemma och i fredags bar det av - med tåg till Gävle!
Det var en resa för sig SJ är väl inte kända för att hålla tider osv vilket resulterade i att vi kom försent till Sthlm och fick ta ett senare tåg vidare till Gävle som var fullbokat så vi som skulle suttit tillsammans fick sitta utspridda och några fick stå :(
MEN vi kom till Gävle och det var efter längtat att träffa kusinerna och deras päron :D
Barnen sov när vi kom upp men morgonen efter så blev de förvånade när mamma och Emi klev ner för trappan. En bebis i deras hus :D
Elvira hon pussade, kramade och smakade på Emi. Elvis var lite mer försiktig och tittade lite mer ;) Båda var gudomligt söta när Emi sov och kom med finger framför munnen och sa schhh.
Nedan är lite samlade bilder från vår helg där uppe. Vill du möjligen se fler bilder så maila oss så får du länken till albumet ;)

Emi sover i bärliftenElvis kollar in Emi


Elvira testar bärliften

Och har bäddat ner sig i den

Elvira på väg ut

Elvira pussar på Emi

Morfar, Emi, Viran och Elvis leker

Bus-pappan och Elvis

Det var ju Elvis namngivnings-fest så han fick många fina presenter. Vi hade även paketer med Elvira och föräldrarna som fyller år snart.
Det var en mycket trevlig helg och vi uppskattade verkligen att träffa allihopa. Resan hem för oss gick bra även om det även där var förseningar.
Vi fick en hemsk förkylning, Emi är snorig, mamman och pappan har jätte ont i halsen och hostar så ja något fick vi med oss från vår resa mer än underbara minnen.
I måndags gjorde mamma/matte något som vi ALDRIG trodde skulle ske - hon började kurs i Agility med Ilia. Vad ska man säga om det? Ilia var som en valp och totalt tokig ;) hon hade sååå roligt och tyckte det var toppen - hoppa och skuttade som en tok, upp och ner över A-hinder, genom tunnel och säcken. Så ja det blir nog en rolig aktivierings kurs.
Nä nu ska vi bege oss ut med hundarna en sväng innan vi hittar på ngt annat roligt.
Posted by Picasa

1 kommentar:

Erika sa...

Åhhh det var en kul helg. Ni är mysiga hela bunten.

Tråkigt med förkylningen, Markus är visst också dålig. Tack för alla fina paket och krya på er!!!!!