lördag, februari 13, 2010

Äppel-päppel pirum parum

Ja rivet äpple är gott!


Och när inte händerna hjälper då stoppar vi hela ansiktet ner bland de rivna äpplena :D

Ja det är synd om mig... som måste ha "livboj" och jag LOVAR livet är PEST och super trist när man måste vara stilla. Men det är fint broderi jag har på magen.


En nybadad Emi - efter att ha ätit rivet äpple m hela ansiktet får man göra det som Emi tycker är toppen - BADA!!

I övrigt så försöker vi få dagarna att gå Sirkka tycker det är super trist att vara stilla och ta det lugnt men med fint broderi på magen så får man göra det.
Emi har börjat krypa på sitt lilla sätt ålnings-med-hasning, men det är nog en tidsfråga innan hon börjar krypa "ordentligt" Nu gäller det att städa undan sånt man är rädd om helt enkelt.

Sirkka hon har blivit kär..... i Emi´s lilla Pingu så här om dagen hittade vi honom inne i buren (som är uppställd till Sirkka) och ja igår eftermiddag var det dags igen - Pingu var BORTA!!! Pappan letade och letade men icke, han fanns inte att finnas. Det krävdes en mamma/matte (och Ilia) för att hitta honom nu på förmiddagen. Bara att konstatera att Pingu gick att ersätta med dinglisarna (kanin, elefant och ko) men det var en strålade glad Emi som åter såg sin pingu. Vi får nog införskaffa fler pingus helt klart och ja mamma/mattes nästa projekt kanske blir att göra en pingvin.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

JOS sa...

Tack för härliga bilder!
Kramar

Joakim och Kajsa sa...

Hm tycker ni helt enkelt inte ska låta Sirka se mer på barnkanalen! Vad ska hon ha här näst ett fåret shaun tro?

Emi blir ju av med favoriterna, tur att hon går att blidka med linux då ;)

Saknar och tänker på er massor!

Kramar

Mormor sa...

Smaka på färska frukter, bra jobbat EMI!! Underbara bilder Mamman!! Och vet ni vad en styck PINGU funnen i källaren!!! Kramar till er alla

Mormor sa...

Äppel-päppel EMI= Varning för BARN dom suger upp näringen med händerna!! (Magnus och Brasse) Men man för tydligen igenom DET bästa man vet! BADA!! Bra att vet,eller? Kram Mormor