söndag, februari 28, 2010

Öva, öva och pröva

Ja det är vad som gäller just nu. Emi hon övar och övar. Ålar sig fram och i helgen har hon nog krypt lite också. Mormor har varit här nere på besök. Meningen var att mamma/matte skulle jobbat i Sthlm onsdag och torsdag. Men ack nej så blev det ej för det var insnöat och utan el och värme. Så det blev att jobba "vanligt" onsdagen och sedan umgås på torsdagen.
Det har varit roliga dagar fyllda med goa skratt.Prata i telefon är skoj framför allt när det är någon rolig i andra änden också!!

Öva, öva och pröva.... Tur moster "Plupp" e rolig


Idag var vi och hälsa på Digby-tjejerna för att Sirkka skulle få ordning på sin päls allt för att vara fin inför kommande utställningar.
Emi trodde nog hon såg hur mycket dubbelt som helst - där var ju många rödingar. Gibson var också på besök så Sirkka träffa brodern lite. Trevligt m fika och hundprat

Nu e båda våra sTollare nybadade och med egen-händigt tillverkade Dry-coat´s på sig allt för att inte se ut som päls-monster.


Posted by Picasa

4 kommentarer:

JOS sa...

Nu går inte hundarna säkra längre när Emi kommer farande. Hon kommer att jaga hur mycket som helst. De får kanske hålla sig på ovanvåningen när Emi är i farten på bottenvåningen. Grinden fixar hon inte ännu.
En härlig och spännande tid framöver för Emi och för föräldrarna blir det en jobbig tid med omställningen med en rörligare tjej.
Kramar
Morfar

Åsa, Piper & Knyst sa...

GRATTIS Sirkka nu när du blir stoora damen, även om du inte får rätt dag att fira på... ;)
Kram från oss

Erika sa...

Vad kul att hon är på väg!!
Ser att pyjamasen kommer till användning ;-)
Kramar från kusinerna och deras päron.

Mormor sa...

YES!! :D Vår träning verkar ha fungerat EMI;D Bra jobbat och tack för trevliga dagar:D . Kram till er alla / Mormor