onsdag, februari 25, 2009

Mitt i veckan....

Japp det är onsdag, en dag mitt i veckan som var grå och trist. Men matte var ju hemma hon har ont men det går ju utmärkt att ta oss till vattentornet så i får springa av oss lite. Kameran har hon haft framme idag och några bilder blev det.


Full-rulle?!

Gardintyg till köket


Sirkka spanar på vad Ilia gör...

Ja så vi var ute en sväng och sedan fick matte åka iväg till sjukhuset för att få kortisonsprutor - i höfterna men hon slapp.... så det är foglossning som är jobbig och värker så in i bomben på henne. Hon får ringa sjukgymnast i morgon och försöka få ett bälte eller liknande och använda sin TENS lite oftare kanske?Sötnos TindraVacker Orkidee i köksfönstret

Planen om att köra till Erikshjälpen blev inte alls av tyvärr och får sparas till lördag istället. Men ja hon har ju att göra - ta hand om sin onda kropp och pyssla om oss eller fortsätta sy gardiner ;)

Men tja vi ska nog inte klaga Sandra och Tindra kom och besökte oss så vi har busat lite och sen lagade Matte mat till dem - fisk i ugn (fiskblock, hackad gul lök, lite fänkål och några morottslantar samt krossad tomat och chili) och pressad potatis till det.
Husse har varit i skolan hela dagen idag och ja han kom hem och åt lite godmat och sedan fick han iväg igen för möte på jobbet för att sedan jobba i natt. Så han ser vi nog inte förrän i morgon kväll när han kommer hem och vill ha mat och sova lite innan han ska jobba igen.

En lite söt episod från i natt var när Ilia kom upp för att lägga sig i sin biabädd.... den var okuperad... av Sirkka och två katter!! Ilia hon visste inte var hon skulle lägga sig för där var ju trångt som tusan tyckte hon....

Nähä kanske vi ska roa matte lite med att hämta saker till henne??

Hejsvejs Lingon-rejs (jupp löp-Tindra har hälsat på idag ju)
2 kommentarer:

torskblock sa...

aha tycker den där tindra är allt lite söt ;)

Massa fina bilder.. Men se till att ni tar hand om matte...

Kramar

Erika sa...

Jättefint tyg, kul att du äntligen hittade ett. Du har ju spanat ett tag nu.

Jättefina hundar med så klart ;-)