tisdag, februari 17, 2009

Tokigheter


Tok-glad Ilia i snön

Ja det kan man nog säga att det lilla pyret ställer till med! Nu är matte sjukskriven och hon fick tjata sig till att få jobba lite lite (10 tim/v) men ja det beror på foglossning, förvärkar, den enorma tröttheten och värken som hon har.
Fast vi kan nog tycka att det är toppen att ha henne hemma mkt mer och 2 dagar i veckan ska hon jobba som det ser ut nu och så länge hon orkar för det viktigaste är väl vi?? Även om doktorn säger att det är det lilla pyret i magen och matte är viktiga så måste hon väl skämta?!
Doktorn sa igår också till matte och husse att ja det är nog inte en 5,5 kg pyre i magen och nä svara matte en sådan har vi inte beställt... skulle man tro hennes andra beställningar så är det väl en rödhårig sak som har värsta taekwondo träningen i hennes mage.

I går eftermiddag fick vi glatt sms om att Patrik och Therese var på väg in till BB och ja igår kväll när vi sov allihopa kom sms om att lillebror var ute.... 51 cm och 3555g. GRATTIS till "rumpe-nissen" nu ser vi framemot att höra vad han får för namn.

Snart kommer några av våra favorit personer hit och fikar lite...

Kramizar och nospuffar

1 kommentar:

torskblock sa...

Hon är verkligen i sitt esse när hon är i snön.. Vackrare hund får man leta efter..

Hoppas allt har gått bra i dag och vi håller verkligen tummarna för er eller ja "er" dör just nu är det ju matte å pyret vi tänker på......

Massa massa massa kramar...