torsdag, februari 26, 2009

Tråkig Matte

Ja tråkig är vad matte är.... hon har svårt att röra sig och det verkar som om hon förälskat sig i sin TENS. Ja så tycker ialla fall Sirkka - DET HÄNDER JU INGET!!! Inte som är roligt för oss för ja hur roligt är det att leta godisar i vardagsrummet där de göms på nästan samma ställe alltid?
Nåja vi har varit ute och sprungit av oss lite men kameran fick inte med för det regnar.
Matte har dock varit lite duktig och en duk är färdig sydd till köksbordet och gardinerna är klara - var väl inte bästa gardinstången till stora fönstret men ja det får väl ordnas....


Posted by Picasa
Så vad har vi då gjort medan matte har haft symaskinen framme? Ja Sirkka hon har kollat så att grannarna flyttar ordentligt hon har suttit vid grinden (innan det börja regna) och spanat. Ilia hon lämnar inte mattes sida just nu så hon har haft stenkoll på henne och hjälpt till att hitta tappade koppel osv.
Vi får se vad den fortsatta dagen innehåller - husse kanske kommer hit på besök... för igår bodde han i skolan och på jobb. Idag har han inte ens varit hemma ännu så ja vi väntar hem honom ett tag innan han skall och jobba.

Matte prata ngt om att hon måste borsta tänderna extra noga i kväll och i morgon på morgonen för hon skulle hälsa på någon Robert.... och hon var inte alls glad för det. Får se om vi kan åka med och försöka muntra upp henne ;) Liten stadspromenad kanske inte är fel att träna på?
Nä nu ska vi gnaga lite ben och se till att det göms lite mer godis eller dummies.
Vad tycker ni om våra nya gardiner... de måste ju vara j--la snygga så som matte letat och pysslat.
Kramizar och nospuffar

3 kommentarer:

torskblock sa...

vad ilia är lojal.. Hon verkar ha sten koll på dej att du inte mår helt hundra..

Så det är bra att du har en övervakare..

Kramar

Anonym sa...

Snyggt! Det ser vårfräsht ut. Den är inte långt borta för er i söder.
Vi får väl vänta alldeles för länge...

Tina sa...

Så tjusigt det blev..Hoppas du mår bättre snart! Kram