onsdag, april 01, 2009

Vem är du, vem är jag ska vi få kontakt nu??

Ja vi har blivit påverkade av andra bloggar vi läser... bara att inse!!
Här kommer ialla fall lite "bilder" otydliga och alla kan kanske inte se... men pyret är det i alla fall. Alla har ju inte haft möjlighet att se dem live.

Pyret då? Ja vem är det? Det är helt klart någon vi fått kontakt med som förmedlar sin närvaro starkt och tydligt... oavsett om man är en spinnande katt som vill ligga på magen eller om man är hund och vill vila m huvudet på magen eller ja husse som gärna ser om det blir reaktioner när han puffar och pratar m magen. Reaktioner blir det vill vi lova - katten (Cayenne) kunde inte ligga kvar på magen och trampa samt spinna för hon blev bort sparka/boxad ;)


Sirkka som gärna vilar huvudet på mattes mage har tyckt det blivit lite besvärligt med livet där inne. Husse då ja han gillar verkligen att få reaktioner så det gör han titt som tätt - men vanligast är tidigt tidigt på morgonen eller lite senare kvällen.
Här hemma går dagarna sin gilla gång igår hälsade vi på på jobbet, matte och tjejerna - det blev nog mkt för matte att tänka på för idag är hon ruskigt seg och trött (tycker Sirkka). Blev en sväng till Ekvägen också så husse kunde få massage och tjejerna fick busa lite. Ilia hon gick och letade efter Coxy lite tyckte vi innan hon fick ro.
Vi har tränat lite med Sirkka och pippi går framåt men vi tar det varsamt. Kanin gillar hon skarpt kan vi dock meddela... den hade hon gärna haft roligt med själv.
Så vem är du som läser?
Varför läser du?


Hur får vi kontakt/hur hittade du hit?


Ser ju att det är ett antal som är inne och läser dagligen men väldigt få kommentarer.
Nähä nu skall vi nog se till att få ut Husse på en sväng och se om Matte kanske kan komma ur fotöljen lite lite.
Kramizar och nospuffar


3 kommentarer:

torskblock sa...

Jag är er mattes lillebror. Så jag blev väl hit tvingad.. Sedan dess följer jag er med jämna mellanrum.. Ses snart..

Kram

kajsaa sa...

Jagär din blivande svägerska:)
Jag hittade er pga att du berättade om din blogg för mig!
Och jag kollar var dag, för jag är bloggberoende! tycker här är för lite uppdateringar, men vem är jag att säga det? ajg är lika dålig, och lika dålig på att kommentera! Och jag väntar på att den lilla pågen ska komma ut ur magen på dig! för JA jag är så säker på att det är en pojken!

Tezzan :-) sa...

Jag äger de två svarta sakerna som våldsgästade ert hem i söndags...och Sirkka tyckte nog att åtminstone den svarta killen var riktigt snygg! ;-)

Sedan bor jag ihop med Ilias favorit - Christoffer - även fast han inte ger henne tuggisar lika ofta som förut (har ju egna fyrbenta att ge tuggisar numera)...

Och så bär jag omkring på två blivande lekkamrater (hoppas vi) till den som eran matte bär omkring på! Blir nog mycket boxande i de lekarna för här är det lika illa! :-D

Läser nästan varje dag - om det är uppdaterat förstås - och tycker det roligt att läsa om vad ni gör eftersom vi träffas för sällan... :-(

Och så ligger ni ju c:a 6 veckor före oss, så det är ju roligt att få veta vad som väntar oss också! ;-D