söndag, april 05, 2009

GRATTIS HUSSE!!!


Ja idag fyller vår husse 30 år!

Han hade jobbat natten och visste att det skulle bli Ägg och bacon till frukost runt 10. Vi hjälpte självklart till att inspektera ALLTING. Matte var snäll och väckte honom lite innan 10 och sa att han kunde komma ner. Där var framdukat till trevlig frukost som matte fixat med hjälp av pappisen och A. Han kom ner lite yrvaken och fick äggröra och bacon serverat.

Men han hann inte äta!! För utanför oss stod 3 grabbar i träningskläder!! De skulle tvunget ha husse med ut och springa då han lovat att han skulle börja jogga igen... döm om Ilias förvåning när hon också fick följa med... Sirkka hon fick stanna hemma och övervaka frukosten ;)

När Grabbarna begett sig ut för att springa kom T och I in till oss och det ändrades om i köket för nu skulle det bli tårta för att överraska husse!! Det blev fullt hus... 10 personer och 4 hundar. Sirkka tyckte det var lite läskigt och ville helst sitta i knäet hos matte eller husse.... hon hade lite svårt att koppla av när där var en svart lite läskig hund och en vit liten super läskig hund... Ilia hon la sig på en av sina favoritpersoners fötter och sa ifrån om någon av den svarta eller vita kom för nära.

Ja sprungit fick han, Champange och tårta fick han och paketer!! Vilken fest alltså.

Det var trevligt att ha dem på oväntat besök och prata om allt möjligt.

På eftermiddagen kom Husses mamma och sambo samt syster och sambo så det blev lite fruktsallad och glass. De stannade ett tag och ja det var mkt det pratades om.

Så här i kväll har vi varit riktigt trötta, mest tagit det lungt. Det är ju ett antal som ringt och gratulerat husse.

Så nu tänkte vi se till att bädda ner honom i sängen för han har föreläsning i morgon ju!

Posted by Picasa

4 kommentarer:

Camilla sa...

Grattis på födelsedagen! Önskar Camilla, Paul o Ebba
Hoppas att du har haft en bra dag!

Erika sa...

GRATTIS! På lördag blir det party!!!!

Petra sa...

Så god tårtan ser ut :) Ses vi i hässleholm? Kram Petra

Petra sa...

Den går ut den 15 april genom internetanmälan....När är det dax nu för den lille att komma ut? snart eller? kram Petra