torsdag, april 23, 2009

Men hallå vi då??

Ja då har husse och matte varit iväg i eftermiddags - sjukhuset pratade de om och vi fick inte följa med....



Vi fick roa oss själva... så varför då inte passa på att njuta??

De har varit och sett pyret som finns i mattes mage. Med huvudet neråt och rumpan till höger ligger den och det har vi nog märkt när vi vilat m matte för sparka den kan den!!
1839 g var vikten idag och ja lite till så har den växt om matte när hon föddes ;) 
Det blir nytt besök till doktorn om ca 2-3 veckor för att komma fram till hur pyret skall kunna komma ut och se världen.

Vad har då hänt sedan sist vi tassade runt här... tja i påskäggen var det en SUPERFÖRKYLNING så matte har varit totalt däckad husse har varit lite också. Så det har mest varit lugnt.
I lördags var Ilia och hjälpte Chris gräva upp stubbar i "skogen" medans Sirkka och matte tog med bästisen Tindra och Sandra på Marimekko-kull träff i Höör. Det var nice att se alla syskonen och lite lekar blev det så snacka om trötta på söndagen.
Husse som var iväg på annat håll han undrade nog när han kom hem vad som hänt för ja vi var alla helt slut.

Lite har vi hittat på trots Mattes sjuka och husses pluggande/jobbande och fixande....


Lite apportering med dummies iförda "kostymen fågelvingar", kaninskin osv.
Det funkar bra i trädgården för då kan matte sitta på trädgårdstolen och ta igen sig...

Fästing äckel har redan kommit så nu är det - HALSBAND PÅ som gäller. Sirkka har haft en och Ilia 3 eller 4 st så matte går och kollar oss med jämna mellanrum och just nu vet jag att hon håller koll på Ilia en del.
Har även hört att husse och matte har pratat om att bada eller att vi skall få bada och simma för tydligen så är Sirkka en liten tunn räka (jepp säger Ilia) som behöver bygga muskler. Vi får väl se när det blir... varför kan man inte bara ligga i solen och gotta sig undra Sirkka..

Nä nu har vi fått kvällsmat och matte hon är riktigt trött så vi får nog ta och gosa med henne och sniffa på den nyinköpta vagnen de kom hem med....

kramizar och nopuffar

Posted by Picasa

1 kommentar:

Erika sa...

Ja vi glömmer inte er. Ni är så goa och fina. Men nog är det lite mer spännande med magen just nu. Det var det när vi väntade på dig med Sirkka. Ja, och med dig med Ilia, även om det känns som om du alltid har funnits i familjen H-C.

Jag körde runt med vagnen i lägenheten, kunde liksom inte låta bli. Gör matte och husse det med?