torsdag, april 02, 2009

Varmt, trevligt sällskap kan det bli bättre?

Idag har vi haft strålande sol och ja termometern som fanns i solen på husväggen visade 24 grader. Krokusarna har delvis kommit upp i trädgården och ja det ser ut som om vi får fina påskliljor till påsk.


Idag har vi haft trevligt besöka av MiLo, Max och Molly-doll, Vi gick upp till dammen och där blev det att träna avlevereringar i vatten och tolling - jodå tolling funkar på svanar också. Sirkka hon fick premiärbada och prova hämta en dummie men det blev lite mkt då simtekniken inte använts på ett tag. Mest plaskande alltså.

Sen blev det markeringar i backe med and. Sirkka träffade kalle-kvack och insåg nog inte att han var riktigt död för hon ville verkligen se till att han var det ;)
Hon bar in honom men ja det gick lite fjädrar. Har nog aldrig sett Ilia så taggad på and som efter att ha sett både Molly och Sirkka hämta den... så även hon fick en chans och den släppte hon INTE!! Första markeringen tveksamt upptag men andra var där ingen tvekan alls.

Sirkka i trädgården

Molly-doll i trädgården


Ilia i trädgården

Efter markeringarna med and blev det för Molly-Doll och Ilia att först se en markering för att vändas 90 grader och göra linjetag. När Linjetaget var inne blev det markeringen. Det vara 3 linjetag och blev 3 markeringar som tjejerna klarade utmärkt.

Sist och minst fick Sirkka 2 markeringar i lite kuperad terräng som hon klarade utmärkt.

Max som var med han tyckte att nu fick det vara nog med träning så det bar av hemåt igen för fika med husse som pluggat för tentan i morgon.

Under eftermiddagen njöt vi av solen ute och det var verkligen varmt och skönt!

Nu har vi börjat nedräkningen......

Posted by Picasa

2 kommentarer:

torskblock sa...

*skratt* tycker dom ser allt för roliga ut med sina fina hallsdukar ;)

Kram

Erika sa...

Vad fina hundarna är!! Och man ser att de är snälla. Jag bryr ju mig inte så mkt om hundar annars, men era är verkligen fina.