lördag, oktober 11, 2008

Så var det dags igen...

.. japp fredag kväll!

En vecka som varit lite si och så för oss här hemma. Matte har börjat piggna till lite försiktigt och ja det har ju inneburit lite mer roligt för oss andra här hemma.

I tisdags kom det upp saker i klädkammaren så snart är den helt färdig, men ja det dröjer med den berömda skjutdörren för ett eldosa är i vägen och dem måste flyttas. Vilket inte blir gjort förrän elektriker varit här och gjort ordenligt genomgång av elen med de förra ägarna.
Japp det tar tid helt enkelt.
Men tapet till skjutdörren är beställd, provfärg är köpt till väggen (eller kanske väggarna) så vi kan provmåla och se hur det kan tänkas se ut.

I morgon lördag blir det tollingjaktprov för hela slanten för matte... vi andra får ta hand om husse här hemma. Men det blir säkert roligt det också.

Råttan Sirkka hon var på valpkurs i tisdags och de fick göra lite olika saker, sitta kvar, ligga kvar, inkallning, gå fot (eller sidan). Hon är duktig lilla tjejen och lär sig oerhört snabbt, men ja trött blir hon rät snabbt också - men det hör ju valp/unghunden till.

Igår fick tjejerna varsitt gott märgben från köttaffären vilket de uppskattade rejält - dock uppskattade inte Ilias mage det lika mycket denna gången. Utan den protesterar rejält här idag.

Idag så har vi varit inne i Malmö och promenerat lite - måste ju träna på att vara i stan också (Sirkka alltså) hon upptäckte att där var massor att titta på och MÅNGA bilar.
Ilia hon är ju uppväxt i stan så hon håller sig lugn som en filbunke.

Tittat på nytt soffbord men det är inte lätt att hitta tyvärr. Vi var in på Svenska Hem och hittade ett men ja det känns som om det nog blir lite för stort. Vad vi reagerat på är att samtliga soffbord är väldigt låga - vad vi tycker i alla fall.
Nåja tids nog hittar vi det perfekta soffbordet (eller?!)

Nähä dags kanske för sängen här... är ju en dag i morgon som skall som sagt fyllas med tollingjaktprov.

Kramizar och nospuffar

Inga kommentarer: