söndag, oktober 12, 2008

som det kan gå

ja då har Ilia gjort sin premiär på viltspår, det gick inte alls men skam den som ger sig. Det var färska rådjurspår som Ilia tyckte var mkt intressantare. Hon klarade bloduppehållen perfekt och ja domaren gillade annars hennes tempo och spår nogranhet.
Spåret var lagt med spårläggarkäpp så nu får vi försöka träna med det och anmäla oss igen.
Domaren ansåg att vi skulle anmäla oss till nästa prov redan i kväll. Så ja vi får se.....

Innan vi körde iväg och gjorde provet så gick vi en promenad och kalle-kvack var med oss. Fick ju några med hem från tollingjaktprovet så en sparades framme. Ilia hon gjorde ett fint sök i det höga gräset och inga tveksamheter att plocka in anden. Även en dirigering gjorde hon alldeles utmärkt så ja intresset för kallt vilt har ändrats.

Lilla råttan-Sirkka hon var som en tok - mums kalle-kvack han vill jag behålla för mig själv och var som en kobra.... så på med koppel och så blev det promenerade med Sirkka bärandes av Kalle-kvack. Duktig tjej så ja inga tveksamheter där inte.

Kvällen har inneburit lite städande i akvariet - ätit god mat som husse har lagat. Pratande med släkten ang begravningen på torsdag.
Skulle hunnit med att provmåla lite men känner att timmen är sen så ja det får sparas.

I morgon blir det jobb (husse jobbar i natt) och under morgon dagen kommer först hantverkaren för att kolla på badrummet här nere. Ja det skall också göras om.
Vid lunch kommer elektriker för att kolla elen för att sedan kunna lämna prisuppgift på vad det skall kosta att åtgärda osv. Så ja vi hoppas att det innerligt snart kan bli klart - vem vet till jul kanske vi har det mesta klart. Eller vad tror ni?

Badrummet där uppe är så gott som klart.... det är en badrumslampa för väggen som vi skall hitta bara... känns inte alls lätt och vi har tittat runt men ingen som vi direkt fastnat för tyvärr.
Så tips och förslag emottages å det varmaste.

Kramizar och nospuffar

Inga kommentarer: