fredag, oktober 03, 2008

Äntligen eller?

Ja då var det fredag... ytterligare en vecka som kan läggas till historien, ja enligt Ilia och Sirkka säkert som en av de tråkigaste veckorna på länge.

Det är inte alls roligt när matte inte kan göra något och husse inte är hemma. Det går bra att hålla tillgodo med lill-matte och pappisen men ja det är inte super roligt när matte är dålig.
Ilia hon är alltid uppmärksam då och håller riktigt bra koll, hjälper till med att tex bära ut soporna, plocka upp saker, tömma tvättmaskinen och hämta saker som matte ber om.

Sirkka hon har blivit duktig på att stanna kvar på en och samma plats, vi tränar på det då det ingår i valpkursen (som vi nu missat 3 gånger på pga mattes jobb och sjukdom). Hade folk sett oss i trädgården här om eftermiddagen hade de nog undrat... Där satt Ilia och Sirkka och runt om for det märgben. Ja man tager vad man haver eller hur är det?!

Vi har fin besök! Som verkligen tjejerna uppskattar, familjen är nere från Gävle och ja vi gillar det skarpt. Viran hon är duktig och hjälpte vår matte igår att handla goda ben och fiskmat, hon har hjälpt till att mata fiskarna och ja Ilia och Sirkka håller koll på henne när vi har fikat eller ätit. För ja man vet ju aldrig det kan ju trilla ner något.

Ja nu är det klart också, Ilia skall gå Agility kurs frågan är om det blir matte som får gå eller lillmatte som det var meningen. Det beror på om det är måndagar eller inte... men vi hoppas ju på att det blir annan dag så lillmatte och Ilia kan roa sig som sig bör.

Nä dags att bege oss ut lite innan vi måste iväg och handla det är tomt i vårt kylskåp tyvärr.

2 kommentarer:

Tina Böös sa...

Hej Gumman! Har ny bloggadress, men det är samma sida! Lägg gärna till den i stället. Kram http://www.tinaboos.blogspot.com/

Tina L sa...

Hej på er! Äntligen har jag satt mej vid datan.. Fin sida ni gjort på vovvarna! Kul att läsa hur ni har det, men malin du får ta det lugnt med kroppen!Här e det bra nu efter allt tråkigt i sommras. Har varit en tuff tid men nu tar vi nya tag!Vi får höras om träff tid snart!saknar er1 Kramiz