söndag, november 23, 2008

Ny vecka framför oss!

Helgen har innehållt lugn samt kurs m Sirkka.
Lördagen blev lugn tillställning, det som skulle göra ställdes in pga halt väglag och en ny förkylning för matte.

I dag söndag var vi iväg på apporteringskursen. Sirkka hon har slutat löpa och ja nu märktes det. Massor m spring i benen och lite hjärna.
Gjorde olika övningar m dummies ca 10 meter från oss som vi satte ut medan hunden satt kvar. Sen varierade vi hur dummien kom in. Gick själva å hämta, skicka hunden, gick fot fram till dummien och fot tillbaka osv. Fick en hel del aha upplevelser vi allihopa tror jag. Daniel är verkligen bra på att se våra svagheter och ja han är inte sen med att förklara dem men MINST lika viktigt är att han berömmer också, det gör att vi inte känner oss helt värdelösa.

Sen fick vi upp för varsin backe och ställa oss. Genom att rulla dummien ner för backen fick vi testa hur hundar reagerade och sen fick de hämta. De var duktiga allihopa vi fick olika tips och trix vilket ja för en del funkade utmärkt!
Tindra hon är nog kursen duktigaste tjej - sådan fart ut och full fart in till matte! Härligt att se att det äntligen släpper för Sandra och Tindra - de är så värda det och de tycker om det.

I morgon börjar matte jobba lite försiktigt - vi får väl se hur det går, får försöka och göra det bästa av det hela situationen.
Knytet mår bra vad vi vet, i veckan ska vi träffa doktor så då vet vi mer.

Nä nu håller vi kväll här.

Kramizar och nospuffar

1 kommentar:

Tina sa...

Har utmanat dig. Kolla in min blogg!