fredag, november 21, 2008

Vi se det snöa

Tiden går när man har roligt och ja den går rätt sakta när man har tråkigt.
Matte hon följer doktorns order (tro det eller ej) och är super tråkig!!!
Fast okej lite leker hon med oss (sittande i fotöljen eller på stolen i köket) Hon är rätt duktig på att gömma godisar också lite varstans och gud vad vi får leta.

Husse han jobbar sitt stora pass nu (5 nätter i rad) så han sover ju på dagarna, hur han nu kan det när rörmokaren och snickaren väsnades som tusan igår.
Badrummet här nere tar sig - toastol, handfat, duschvägg handdukstork är på plats. Elen som skall fixas och sedan är det KLART!!!

I går kväll kom värsta hagelskuren här, blev helt vitt på marken. och ja i natt har det snöat lite och ja det kommer små små flingor fortfarande till och från.

Vi har nu varit på inskrivning på MVC och ja nu är det bara att vänta och se vad allt detta för med sig. Många besök kommer det att bli till doktorer mfl (fler än vanligt).

Helgen då vad innehåller den? Tja matte ska träffa en kär vän på lördag (om orken finns där) och sen är det kurs söndag och matte har sparat alla sina krafter för att kunna vara med lite där - men ja det blir väl att se till att hon har varma varma kläder och inte springer runt en massa.

Sköt om er!!

Kramizar och nosuffar

1 kommentar:

Anonym sa...

uppdatering tack:)