lördag, september 20, 2008

Gott gotti gott gott

... ja det tycker då Sirkka om sin nya mat. Ja vi kände att valpmat var lite för kraftigt för tjejen som la på sig som tusan så nu gick vi över till vuxen mat. Precept blev det då Ilia har ätit det sedan hon var liten och det har funkat utmärkt för henne. Dock är det inte Light mat som Ilia äter utan "vanligt" foder.

Sällskap till "vår" djuraffärn var Sandra och Tindra. Så en ny fin sele blev det handlat till Tindra och lite goda kex fick hon välja hörde vi allt.
Sirkka hon fick komma in och säga hej till butiksbiträdet Malin som träffat henne sedan hon var liten....

Sen bar det av till Lund för att hämta Coxie och sedan mot hemmets lugna vår. Lugn och Lugn den nu kan bli med 4 hundar var av 3 Röda tjejer :D
Vi fick fikat lite och få veta hur det går med vårt hus.

Ja vi har fortfarande strul trist nog.
I måndags när Elektrikern skulle koppla in ny el i vår nya klädkammare så fick hon en stöt. Mindre bra med tanke på att hon stängt av strömmen. Så det är bara att konstatera att de har själva krånglat med elen. Sen är det då sprickorna i fasaden som skulle vara åtgärdade innan vi flytta in - de är fortfarande inte åtgärdade och när nu äntligen muraren kom så säger han att det måste utredas om det är pga fukt. Det är inte kostnader som vi ska stå för MEN det är vi som har jobb och strul med det så ja speciellt muntra känner vi oss inte just nu.

Efter fikat så körde Matte och Sandra ner till Byn för att handla. In på gröna bolaget bar den för inköp av mindre flaskor med ljusgult innehåll... där träffade matte en kompis från högstadiet. Ja tänk vad världen är liten.

Vid bordet sedan var vi ett gäng - Matte, husse, sandra, Chris, Pappisen och Andrea det pratades, skrattades och var väldigt trevligt. När maten väl var undan dukad bar det av ut i skogen... för där låg spår och väntade på Tindra och Ilia.

Tindra klarade sitt spår bra det var ett av de svåraste de gått sa Sandra. De kommer säkerligen klara anlagsklass när det väl är dags!
Det var inga lätta förhållande för det var i skymning och mörkret kom snabbt men Tindra löste det utmärkt och Sandra lärde sig lita på att Tindra kan :D

Ilias spår blev extra svårt för det var mörkt när det väl blev dags... hon klarade ut det bra och matte fick bara följa med trots att snitslar inte syntes och en hel del hänger säkert kvar i skogen... får ta dem en annan dag.

Med på Tindras spår gick lilla loppan Sirkka (efter matte och Ilia) med Andrea och hon sniffade en hel del och hade koll på var spåret gick så nu blir det att låta henne få prova på det också.

Nä en ny dag i morgon så nu blir det att sova lite........

Kramizar och nospuffar

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad trist att ni har problem fortfarande. Hoppas det inte är så farligt som det låter, med fukt menar jag.
Håller tummarna.