söndag, september 28, 2008

SORG I HJÄRTAT

Ja det har varit (och är) en jobbig helg.

I Fredags fick Matte åka upp till Hbg för att ta adjö av sin morfar. Han har det bättre där han är nu och matte hann säga till honom små hemligheter som han nog behövde höra. Nu har han inte ont mer och allting gick stilla och fint, han somnade in stilla.

Matte hon har varit helt speedad så igår hände det saker... trots att hon inte sov mkt natten till igår så fick hon klippt hängsälgen, äppleträdet, rensat ogräs, fixat med äppleträdet, räddat de äpplen som var ok, räfsat löv, planterat om klängväxter. Allt med ypperlig assistans av oss (Ilia och Sirkka) Sirkka hon jagade räfsan och sopborsten, Vi hjältes båda åt att bära undan grenar från träden plus att se till att löven inte alls var i en fin hög.....

Sen blev det städat inomhus också, snabeldraken kom fram och sniffad i hörnorna på botten våningen... okej det behövs nog en rejäl sanering efter allt byggandet och fixandet - men än är inte allt klart pga strulet m elen. Så sanering får ske vid annat tillfälle och när vi inte är hemma (hoppas hoppas).

Efter om då matte var så duktig igår och fejade och fixade, så mår hon inte bra idag *suck* så vi försöker hålla koll på henne - kroppen värker som tusen och gå det kan hon inte. Som tur är så har Tinca och I varit här och tog med Ilia på en lååååång promenad i skogen vilket var toppen. Sirkka den lilla råttan hon fick vara hemma så hon inte skulle få mer ont i tassen efter allt stå hej igår. L & A m Gibson kom ju på besök på kvällen - det var toppen roligt att träffa dem och ja Gibson och Sirkka lekte en hel del - även äldre herrar kan ;o)

Nä sova är det som gäller efter ytterligare en väl fylld dag.

See ya!!

Kramizar och nospuffar

1 kommentar:

Mira med familj.. sa...

Hej!! Hoppas du mår bättre gumman! Kram