tisdag, september 30, 2008

Skönt eller vad man ska kalla det...

Tisdag...matte är hemma och är TRIST!!!

Hennes pappis har kört in henne till sjukhuset och ut därifrån fick hon åka rullstol och doktorn sa till henne att INTE gå på benet. Ja se vad en cortison spruta in i knäleden kan göra...

Nåja vi får roa oss lite ändå, Vår extra lill-matte kommer hit i kväll och hon skall promenera med oss sen tror jag faktiskt att hon tänker testa lite trix med oss (för hon brukar göra det).

Idag ringde veterinären om proverna som togs på Sirkka. Ingen fästingsjuka och inget annat, det visade på en liten inflammation på den ledvätska som fanns i tåleden. Förmodligen stukningen i somras som gjort att det blivit lite irriterat. Vi ska ha det under uppsikt och prova tex glucosamin eller linovet (eller vad det heter med nypon pulver).

Husse han är iväg på kurs och kommer hem på lördag. Där emot kommer vi ju få trevligt besök här nere, så det ser vi fram emot.

Renoveringen här hemma går framåt klädkammaren är så gott som klar (för utom att det skall målas lite till och sedan sättas upp konsoler för hyllor) Ja också skjutdörren som vi själva ska göra!!

Nä nu kom A och hon skall fixa lite kvällsmat oss - efter som matte INTE får stå eller gå för mkt.

Kramizar och nospuffar

Inga kommentarer: