måndag, september 22, 2008

Ny orörd vecka framför oss....

Ja det är det! Söndag kväll och helgen är snart slut.

Det har varit en trevlig och intensiv helg (som vanligt?) Fredag hade vi ju besök (som vi skrev om tidigare). Lördagen innebar jakt för Ilia. Det var meningen att det skulle vara gåsjakt, men det var för vackert väder så gässen gick för högt!
Där emot blev det en hare på vägen tillbaka till bilarna. Ilia hon blev helt tokig när den sköts och Honey apporterade den först och sedan fick Ilia prova. Inga problem den kom in kvickt och lätt.
Duktig tjej!!

Väl hemma så blev det en lång promenad med tjejerna och sedan fick Sirkka gå sitt första blodspår ca 50 meter och hon såg när spåret blev lagt. Det gick utmärkt lilla snäckan hon är toppen duktig. Gick snabbt men det är ju oerfarenheten som lyser igenom.
Kvällen tillbringades i gott sällskap och god mat hos pappisen.

Idag har det varit jobb för Matte - trist nog men vi andra tog det lugnt och slappade.
När matte var hemma så hade hon nybakade Winerbröd med sig så det blev fika. Sen fixade husse med klädkammare och matte hon fick pysslat lite här hemma. Vi fick en lång promenad med husse och sen har vi njutit av att ha matte för oss själva.....

Ny vecka har vi framför oss som innebär att Ilia och Sirkka skall vara 2 dagar hos Tindra. Så tyvärr blir det ingen valpkurs för lilla Sirkka. Vad som där emot vi ser fram emot, är att få besked om när det blir en eventuell agility kurs för då ska Ilia få lära sig det med hjälp av Andrea. Så vi får se när det är dags.

Nä nu blir det dags för sängen!!

Kramizar och nospuffar

Inga kommentarer: