fredag, januari 09, 2009

Dumpade!!

En sådan start på 2009 va?

Vi blev dumpade av ingen mindre än Gibban.... han valde att åka hem med sin husse och matte i går kväll. Dagen blev promenad och skoj i fårhagen alla tre. Husse som jobbat sov som en stock... ja det verkade vara ett sågverk på ovanvåningen.
Matte for i väg igår efter lunch och hm kom hem med kortare hår.... inte mycket men ändå (okej 1 dm är nog mkt)

Kvällen blev ja trevlig med fint sällskap till middagen och sen TRÅKIG ja så tråkigt att tjejerna här gick och leta och leta efter sin grabb. men ja som sagt han hade åkt hem.

Vi började förmiddagen toppen roligt!! Ut i trädgården och roa oss lite, och snacka om skoj för där var pippiar.... ja matte och husse sätter ut mat till fåglarna säger dem en ja Sirkka hon har fått pippi totalt för hon äter ju det.
Men ja i förmiddags så visade hon att hon fattat ett och annat.... för hon fångade en liten pippi levande utan att Ilia hjälpte till. Hon blev nog konfunderad när den flaxade i hennes mun så hon släppte den men tog tag i den igen, ville gärna behålla den för sig själv men ja matte kom och tog den... (fy va tråkig hon var då). Hon mumlade ngt om mjuk i munnen och att det inte var några större skador och vad gör hon sen?? Jo hon håller upp den i sin hand och låter den flyga iväg!

Tror vi får lära henne att man INTE släpper iväg det man fångat för varför skall vi annars hämta saker till henne för?

Lagom till lunch var vi ute en längre runda m matte det regna och var halt men ja vi hade trevligt. Matte hon åkte iväg även idag en sväng och ja vi som trodde vi skulle få hem henne igen tog helt fel... för i stället kom där en som var lik henne i rösten och kroppen men håret var ju mörkare.... ja vi får väl vänja oss helt enkelt.

Matte sa här tidigare i kväll att det är ju sjutton men hon kommer inte i sin uniform hon har på jobb, så nu måste hon nog försöka hitta större byxor....
För på måndag är det tidiga mornar igen och hon skall vara borta på dagarn - tråkmåns!!

Nä det var nog allt för idag - det är dags för sängen så vi kan hitta på ngt roligt i morgon (hoppas vi).

Kramizar och nospuffar

ps. vi läste i söt & Snygg bloggen om att inläggen är syret till en blogg... hm då håller vi på att få syrebrist då för det är inte ofta vi får ínlägg.... ds

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ett skepp kommer lastat med syre!

För små byxor? Det måste vara julmaten.

Trist att killen stack, men i längden förstår ni att särbo livet har sina fördelar det med.

Kram kram

Jan-Olof sa...

Dumpade är väl inte riktigt rätt. Gibban har väl blivit hämtad hem om jag har rätt för mig.
Här kommer ytterligare en skeppslast men med väteperoxid. Sönderdelar du det så får du ännu mer syre.

Kram

Tina sa...

Hej! Jag tittar gärna förbi en kväll och kollar på gardiner. Ska inte vara nått speciellt. Fanns typ bara illgröna och illröda på Eko och det ville jag inte ha. Säg bara säg till när jag är välkommen så ni är hemma. Kram Kram