tisdag, januari 27, 2009

Halvtid

Japp idag har det gått 20 veckor.... så nu skall det vara 20 veckor kvar ;)

Alltså 140 dagar kvar.I söndag natt när husse kom hem så vaknade vi allihopa och det blev värsta taekwondo/fotbolls träning i nästan 3 timmar.

Husse tyckte det syntes på magen också *he he he*

I lördags hade vi som sagt besök av fyrbenta och tvåbenta och ja den minsta tvåbenta hon tyckte de var läskiga men Coxie skrattade hon åt och sa att han såg ut som ett får som tydligen visas på barnkanalen.... *ha ha ha* Tillägg Shaun heter fåret och http://www.shaunthesheep.com/ kan man hitta mer om fåret ;)

När Tindra och Coxie åkt hem så ja då fick Sirkka och Ilia vara sociala med oss tvåbenta och det gick bra. Så nu ska det nog träffas ännu mer för att se om rädslan kanske kan avta.

På söndagen var vi ute i skogen i 2½ timmar - det blev klättra på fallna träd och stenar. Ilia har ju gjort det tidigare för Sirkka så var det delvis nytt så ja hon var försiktigoch hade lite svårt att hålla koll på kroppen. Men övning ger färdighet heter det ju.

Duktiga tjejer var det också för när vi kom in på själva motionsspåret i Skrylle så kryllade det av folk men ja de stannade när jag sa och satte sig fint sidan om och släppte förbi förbipasserande utan problem.

I måndags var det veterinärbesök - Ilia vaccinerades och det togs prov på knutan hon har på sin ena baktass. Det var en cysta med vätska.
Sirkka hon lämnade lite blod - för att se så rabiesvaccineringen tagit, så förhoppningsvis får hon ett pass snart.

Passade på att väga dem också och Sirkka hon vägde 17 kg och Ilia 20,5 så ja det skiljer på dem men det hade väl varit konstigt annars?

Nä nu ska vi försöka få krypa i säng m matte.... varit en lång dag, först ensamma hemma på förmiddagen och sen umgått med Tinka och hennes familj tills matte behagade hämta oss efter jobbet. Konstigt vi får inte följa med där längre... kan det ha att göra med att hon har så mkt att göra och tycker synd om oss?

Så kan vi ju säga som så att namn har det börjat funderats på... tänk om husse får en annan grabb i huset att konkurera med. Eller det är ytterligare en tjej till tjejligan.
Vad tror ni och har ni bra namnförslag (som passar m husses efternamn;) )?

Kramizar och nospuffat

6 kommentarer:

kajsa sa...

det där med efternamnet, betyder det att dte blir ett giftermål också?:)

Jag röstar på conrad.;P

Jocke sa...

conrad chronquist, Nej gud bevare mej..

Pojknamn top 3 till chronquist:
1:östen
2:ernest
3:lillebror
(eller erik klingar bra)

flicknamn top 3 till chronquist:
1:liselott
2:beatta
3:annlouise
(eller rebecka den kvinnliga versionen av husse)

Kramar

kajsa sa...

Det är ju inne att döpa barn efetr idoler, tex rollkaraktärer och artister.
här kommer min topp 5.

5: Gandalf chronquist
4: Gunvald chronquist
3: Mumintrollet chronquist
2: Meatloaf chronquist

och sist men inte minst min favorit!

1: Uno chronquist

(Som FAKTISKT han hette i rederiet!:))

Anonym sa...

Hej! Har försökt skriva innan men det har alltid blivit något fel. Vad roligt att ni ska få barn o att han/hon verkar må bra. Hoppas att ni fortsätter att må bra!

Kram Elin & Chili

kajsa sa...

uppdateringar för böveln:)

Åsa & Piper sa...

Hej hopp
Tack för Grattis- och vi får ju passa på med ett namnförslag vi med, jag läser ju lite och gissar förväg... hehe så jag trodde namnet skulle passa med klanen... och då är namnet givet: DOGLAS!!!
ha det gott
kram /Åsa & Piper