tisdag, januari 13, 2009

Vanlig vardag

Ja då har den vanliga vardagen börjat!

Men är den så vanlig?

Husse har ju börjat skolan, upprop var idag så nu skall han bli högskolestudent. Matte hon är tillbaka på sitt jobb och är ruskigt trött när hon kommer hem efter det så ja hon är lite trist måste vi erkänna...
Hon fick en klapp på magen i matsalen på jobb igår av någon som hon inte direkt känner... träffat och pratat lite med men ja inte mkt mer *skratt*

Uniformen passar inte längre så chefen tipsa om någon persedel som finns att beställa typ tunika - tält sa matte då... ja varför inte ta ett 20-mannatält bums?

En av våra favoriter har tagit körkort så vi ser fram emot när hon själv kan köra hit och hälsa på oss.... jippie. Grattis Tina!!

I måndags när matte kom hem så hade Sirkka saknat henne så mkt att hon inte kunde göra ngt utan att där var en liten loppa i knät. Så fort satte sig så var Sirkka där och ja hon ville knappt gå ut heller. Idag har det varit bättre med det där men kanske för att husse hittat på lite rolighet - gömt godis och leksaker.

Nu är även MH inplanerat för Sirkka i oktober vilket ska bli spännande. Först är väl att ta ställning till om det är lämpligt att åka på kennelhelg i maj eller matte skall hålla sig hemma. Ska vi, ska vi inte osv.... men ja man får väl alltid pengarna tillbaka om man har läkar/veterinärintyg?!

Det brukar ju vara så toppen roligt och egentligen inget vi vill missa.....

Nä dags för sängen här kanske?? Ja efter sista rundan.

Kramizar och nospuffar

3 kommentarer:

Tina sa...

Tack vännen. Ja jag ser fram emot att komma och hälsa på. Vi får hitta en dag! Hoppas du är lite piggare idag! ;) Kram på Er!!

Anonym sa...

Det är ju snyggt med tunikor!!! Kul att du måste ha uniform. Finns det inga byxor som är sydda för män med ölmage att kapa på längden? :-)

Anonym sa...

Det finns uniformsbyxor som passar gravida! Hade en hundförare som körde på tills magen blev alldeles för stor, och hon hade ett par riktigt vida uniformsbyxor när hon vars om tjockast - så det finns.

Här syns inte så mycket än, och det får gärna vänta lite till tycker jag. Mår lite bättre nu iaf, och det hoppas jag att du också äntligen gör! :-)

*kram*