torsdag, januari 22, 2009

Lilla hjärtat

Ja då har vi varit och hört på det lilla hjärtat. Kvicka hjärtslag och BM sa att det var en pigg liten krabat. Matte ska kissa i ett rör och lämna in det på måndag morgon och sen hade hon fått ställa sig på vågen... och ja de 3-4kg hon gått ner under den period som var jobbigt hade hon gått upp och tillbaka till sin ursprungliga "tjockis" vikt. Så än har inte den lilla sett till så att matte gått upp en massa men magen syns. Uniformsbyxorna ja de är historia för matte men hennes chef har hittat en mammatunika för uniformer och så där så ja han hotar med att beställa sådan.....

Nästa fredag så skall vi in och göra UL vilket ska bli spännande. Doktorn har rekommenderat så vi kommer göra en del extra UL för att se så tillväxt mm går som det ska.
Där emot har matte börjat få ont i höfterna så hon får ta och ringa till Reuma för att de kanske kan avgöra om det är värk eller foglossning. Är det det sista så behövdes det tydligen ngt bälte eller liknande.

I natt har vi tränat på att vara småbarnsföräldrar för Sirkka hon har haft magknip och varit lös i magen... förmodligen ätit ngt mindre lämpligt så idag är det morotspure som gäller.

Till helgen ska vi få besök av Tindra och Coxi medan familjen flyttar. Vi ska även ha besök av mattes ena goa vän och hennes dotter. Dock så får det bli färre antal vovvar hemma då för ja alla gillar inte hundar helt enkelt. Är man en "glad skit" som kryper ur sitt skinn när någon kommer så kan det vara läskigt för en som är rädd för hundar. Ilia älskar de här personerna och har en mycket lugnare framtoning så sist de var här ville dottern ta henne med sig hem i vagnen *skratt*
Roligt ska det bli att få besöka - tråkigt är att vi missar den inplanerade träningen men ja vad gör man? Jo tränar hemma så klart!

Nä matte ska väl se till att få plockat undan lite här hemma.

1 kommentar:

torskblock sa...

men besök kan ju vara bra mycket roligare...

Träning är ju kul men tror ni jyckar gott kan behöva ta det lite lugnt med och träna inför parrasitens ankomst...

Kramar jocke å kajse